У Харкові знову затримали підозрювану в торгівлі наркотиками через інтернет

Співробітники Холодногірського відділу поліції затримали 23-річну харків’янку за підозрою в торгівлі наркотиками та психотропними речовинами через інтернет-магазин.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіціі області.

У відділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Під час обшуку, проведеного за місцем проживання підозрюваної у її автівці, правоохоронці ” виявили та вилучили пакунки з наркотичними та психотропними речовинами”, кількість і вага яких наразі встановлюється. Все вилучене направлено на дослідження.

Вирішується питання оголошення жінці про підозру й обрання їй запобіжного заходу. Розслідування триває, правоохоронці встановлюють осіб, які займалися розповсюдженням наркотиків та джерела їх походження.

Як повідомляв Харків Times, співробітники Управління протидії наркозлочинності Нацполіціі Харківської області та Харківського райвідділу поліції затримали групу з трьох осіб, підозрюваних у розповсюдженні наркотиків через інтернет-крамницю, поштові відправлення та “закладки” на території міста.