СБУ проводить обшуки в Харківській міськраді – соцмережі

Фото: Харків Times

Співробітники Служби безпеки України проводять обшуки в службових кабінетах заступника Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгена Водовозова та директора Департаменту інфраструктури Харківської міськради Сергія Дульфана.

Про це Харків Times дізнався з повідомлень в соцстеях.

У них повідомляється, що обшуки проводяться в рамках розслідування, пов’язаного з введенням в міському електрортранспорті єдиного електронного квитка “E-ticket”.

Джерела Харків Times в правоохоронних органах підтвердили цю інформацію. Офіційно правоохоронні органи та прес-служба міськради на момент виходу цієї публікації її не коментують.

“Знаю, але коментувати це по телефону я стовідсотково не буду. Я брєд не коментую, я відповів на ваші запитання”, – сказав Водовозов кореспонденту Харків Times, відповідаючи на прохання прокоментувати інформацію про обшук. Дульфан не став коментувати цю інформацію, переадресувавши журналіста в прес-службу міськради.

Як повідомив Харків Times, прокуратура області спільно зі слідчим управлінням Головного управління Національної поліції та працівниками Управління стратегічних розслідувань в Харківській області 8 травня провели обшуки в департаментах Харківської міської ради, за місцем проживання їхніх керівників, а також у комунальних підприємствах суб’єктах господарювання.