Кучер продав нерухомість за 867 тисяч гривень

Фото: kharkivoda.gov.ua

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер отримав 867,1 тисяч гривень доходу від продажу нерухомості.

Про це Харків Times дізнався з декларації про зміни в майновому стані, зареєстрованій губернатором в реєстрі НАЗКП.

Згідно з документом, 867,1 тис. від відчуження нерухомого майна Кучер отримав 15 травня. Покупець – громадянин України Ахмет Вадимович Закіров.

Перед тим, як обійняти посаду глави ХОДА, Кучер вказував, що його родині належить сім об’єктів нерухомості. Зокрема, на Олексія Кучера записані дві квартири в Харкові. Перша площею 68,6 кв.м придбана 1 червня 2018 року. Друга площею 61,9 кв.м була куплена в вересні того ж року. Також губернатору належить земельна ділянка в Херсонській області площею 62,5 тис. кв м.

На дружину глави області Вікторію Кучер записані житловий будинок площею 62 кв.м і дві земельні ділянки в м. Люботин загальною площею 1103 кв.м. У спільній власності подружжя – куплена в березні 2010 року квартира в Харкові площею 62,9 кв.м.

Декларацію за 2019 рік глава ХОГА сще не подав.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 6 листопада, під час візиту до Харківської області Президент України Володимир Зеленський представив адміністративно-господарському активу області нового голову Харківської обласної державної адміністрації. Ним став народний депутат від партії “Слуга народу”, переможець позачергових парламентських виборів по мажоритарному округу №179 Олексій Кучер.

Новий голова Харківської облдержадміністрації Олексій Кучер заявив, що працюватиме у режимі 24/7, та назвав три головні пріоритети своєї діяльності.