Поліцейські затримали двох чоловіків, які займалися квартирними крадіжками у Харкові (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

Оперативники Управління карного розшуку та патрульні поліцейські 20 травня затримали двох харків’ян 38 та 41 років, які займалися квартирними крадіжками у Харкові. Затримання відбулося одразу після скоєння ними крадіжки на проспекті Науки.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

До Управління карного розшуку обласного главку поліції надійшла оперативна інформація про те, що у Харкові двоє чоловіків можуть бути причетні до вчинення квартирних крадіжок. До помешкань злодії проникали, підбираючи ключ до замка або за допомогою відмичок.

20 травня зловмисники проникли до квартири, розташованої на проспекті Науки. З оселі вони викрали вироби з золота та близько 100 тисяч гривень. Після крадіжки чоловіків затримали працівники поліції.

“Встановлено, що зловмисники пересувалися містом на автомобілі Hyundai. Під час огляду вказаного транспортного засобу та їх особистих речей були виявлені та вилучені речові докази. Для розмов між собою чоловіки використовували альтернативні види телефонного зв’язку, в тому числі Інтернет з’єднання, а також різні абонентські номери та термінали”, – йдеться у повідомленні.

Слідчий Шевченківського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка). Вирішується питання про обрання щодо затриманих міри запобіжного заходу. Встановлюється їх причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Харкова та області.

Раніше затримані неодноразово були викриті поліцією у вчиненні аналогічних майнових злочинів.