У поліції вирішують питання про службове розслідування дій слідчого, який приховав убивство

На даний час у поліції вирішується питання про призначення службового розслідування щодо 36-річного майора поліції, старшого слідчого Новобаварського відділу обласного поліцейського главку, якому сьогодні, 20 травня, оголосили про підозру в приховуванні вбивства, скоєного у листопаді 2013 року.

Про це Харків Times повідомив представник прес-служби Нацполіціі області.

Досудове розслідування встановило, що у 2013 році тоді ще капітан міліції, слідчий Жовтневого РВВС приховав факт вбивства чоловіка, чиє тіло було знайдено на березі річки Уди неподалік від залізничної станції “Нова Баварія” у Жовтневому (тепер – Новобаварському) районі Харкова.

У березні нинішнього 2020 року в цьому вбивстві зізналися двоє підозрюваних у вбивстві молодої жінки, чиє обгоріле тіло було знайдено практично у тому ж місці.

Як повідомляв Харків Times, сьогодні, 20 травня, правоохоронці повідомили слідчому Новобаварського відділу поліції про підозру в тому, що він у 2013 році приховав факт вбивства, що призвело до вчинення тими ж підозрюваними аналогічного злочину в лютому 2020 року. Під час обшуку в його кабінеті були знайдені документі, що “підтверджують його провину”.