У Лозівському районі одужав п’ятимісячний малюк, у якого діагностували COVID-19

Фото: Запорожские вести

У Харківській області за станом на 19 травня виявили 815 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 186 осіб одужали, в тому числі, самий маленький пацієнт – п’ятимісячний хлопчик з Лозівського району.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної держадміністрації Олексія Кучера в Telegram.

За словами очільника області, за минулу добу виписали 25 осіб, у яких діагностували COVID-19. Летальних випадків за минулу добу в області зареєстровано не було, усього померли 30 хворих на коронавірус.

“З підтвердженою коронавірусною інфекцією госпіталізовано 256 осіб (п’ятеро в реанімації: двоє людей підключені до апарату ШВЛ, троє – на кисневої підтримці (масці). З підозрою на коронавірус госпіталізовані 124 особи, 47 – на самоізоляції”, – повідомив Олексій Кучер.

За останню добу в області лабораторно підтверджено 26 випадків захворювання COVID-19. Найбільша кількість хворих зареєстрована в Харкові – всього 477 випадків, за добу – 20 нових. Також за минулу добу по два нових випадки були виявлені в Чугуївському і Золочівському районах. І по одному – в Зачепилівському та Лозівському.

За весь період реєстрації в області зафіксовано 1 318 підозр на COVID-19, з них 33 за останню добу.

Як повідомляв Харків Times, за інформацією ЦГЗ МОЗ, в Харківській області станом на 9:00 19 травня виявлено 816 випадків коронавирусной хвороби COVID-19, з яких 27 – за минулу добу.

В Харківській області наприкінці квітня на коронавірус захворіло піврічне немовля. Дівчинка перебувала на самоізоляції з мамою. 16 травня губернатор Олексій Кучер повідомив, що дівчинка одужала.