Мешканку Лозівського району затримали за хабар слідчому поліції

Співробітники Департаменту внутрішньої безпеки поліції затримали мешканку Лозівського району Харківської області за намагання дати хабар слідчому поліції.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції.

До Харківського управління Департаменту внутрішньої безпеки надійшла інформація від слідчого Лозівського відділу поліції про пропозицію неправомірної вигоди. Встановлено, що син 38-річної жительки області є фігурантом кримінального провадження за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу (грабіж). В рамках провадження у нього вилучено автомобіль та поміщено на штрафмайданчик.

За допомогу у закритті кримінального провадження та поверненні автомобіля зі штрафмайданчика жінка запропонувала старшому лейтенанту поліції тисячу доларів. Слідчий повідомив про цю пропозицію своєму начальнику та працівникам Харківського управління ДВБ.

“Оперативники внутрішньої безпеки затримали жінку під час передачі частини обіцяної суми. Їй вже оголошено про підозру”, – йдеться у повідомленні.

Гроші вилучено.

Слідчі Лозівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За спробу підкупу службової особи жінці загрожує позбавлення волі від чотирьох до восьми років.