Коронавірус в Харківській області: стало більше хворих медиків і летальних випадків

Фото: РБК-Україна

У Харківській області за станом на 15 травня коронавірусною інфекцією COVID-19 захворіли 188 медичних працівників.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної держадміністрації Олексія Кучера в Telegram.

Таким чином, число хворих на коронавірусів медиків в Харківській області збільшилася з 13 травня, коли COVID-19 був підтверджений у 167 співробітників системи охорони здоров’я.

Всього в області підтвердили 757 випадків COVID-19, більше половини з яких, 446 випадків – в Харкові. Протягом доби в області лабораторно підтверджено 44 випадки захворювання COVID-19 у жителів Харкова, Богодухівського, Великобурлуцького, Дергачівського, Зачепилівського, Зміївського, Куп’янського, Первомайського, Чугуївського, Харківського районів.

Госпіталізовано 396 осіб, з них 276 з підтвердженим коронавірусом, 120 – з підозрою.

“У реанімації 7 осіб – одна підключена до апарату ШВЛ, шестеро – на кисневої підтримки (масці)”, – повідомив глава області.

За минулу добу померла 73-річна харків’янка і 60-річний харків’янин. У обох були супутні захворювання, зокрема, гіпертонічна хвороба. Всього в області 23 летальні випадки, 94 особи одужали, семеро з них – за минулу добу.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області станом на 9:00 15 травня виявлено 757 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з яких 44 – за минулу добу.

У Харківській області за станом на 13 травня коронавірувсною інфекцією COVID-19 захворіли 167 медичних працівників.