Харківська область – третя в Україні за кількістю хворих COVID-19 за добу

Фото: takprosto.cc

14 травня Харківська область за кількістю нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 за добу виявилася на третьому місці, пропустивши вперед Київ і Буковину.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на брифінгу 14 травня міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

За його словами, найбільшу кількість підтверджених випадків за добу зареєстровано в Чернівецькій області (72), Харківській області (41) і в Києві (52).

За даними Харківського обласного лабораторного центру, більшість нових випадків COVID-19 виявлено в Харкові – 21 за добу, всього 427. До 78 зросла кількість хворих на коронавірус в Харківському районі (+9 випадків за добу). У Зміївському районі COVID-19 підтвердили у 45 жителів (+1 за добу). Також нові випадки виявлені в Дергачівському, Богодухівському, Чугуївському районах.

За добу в області помер один пацієнт з підтвердженим коронавірусом, всього 21 летальний випадок. Шість пацієнтів одужали – всього 87. Також за минулу добу зареєстрували 58 нових підозр.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області станом на 9:00 14 травня виявлено 713 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з яких 41 – за минулу добу.

13 травня Харківська область стала лідером серед регіонів України за кількістю нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

У Харківській області за станом на 13 травня коронавірусною інфекцією COVID-19 захворіли 167 медичних працівників.