Харківська область випередила інші регіони за кількістю захворілих на COVID-19 за добу

13 травня Харківська область стала лідером серед регіонів України за кількістю нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення на брифінгу 13 травня міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

“Якщо говорити в розрізі регіонів, то за останню добу найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстровано в Харківській області – 49, Чернівецькій області – 48 і Вінницькій області – 48, також у місті Києві – 30 випадків”, – сказав Степанов.

До цього в області найбільша кількість хворих коронавірусною інфекцією за добу було зареєстровано 9 травня – 52 випадки.

За даними Харківського обласного лабораторного центру, більшість нових випадків COVID-19 виявлено в Харкові – 33 за добу, всього 406. Далі йдуть Харківський (69 випадків) та Зміївський (44 випадки) райони.

За добу в області помер один пацієнт з підтвердженим коронавірусом, всього 20 летальних випадків. Один пацієнт одужав – всього 81.Также за минулу добу зареєстрували 45 нових підозр.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області станом на 9:00 13 травня виявлено 672 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з яких 49 – за минулу добу.

12 травня було знято обмеження на в’їзд в село Високопілля, де було зареєстровано перший в області спалах захворюваності на коронавірус.