Били, ставили на коліна – група підлітків знущалася над ровесницею і знімала на телефон (відео)

У Харківській області підлітки записали на відео, як б’ють і принижують свою знайому, і опублікували запис в соцмережах.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

У цькуванні 19-річної дівчини брали участь семеро підлітків, серед яких – двоє неповнолітніх. 9 травня на пустирі поблизу селища Феськи Золочівського району вони по черзі наносили дівчині удари, лаяли її нецензурними словами, змусили стати на коліна. Знущання знімали на камеру мобільного телефону. Відео в подальшому було викладено в соціальній мережі.

11 травня дівчина звернулася в поліцію.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

За інформацією Telegram-каналу Типове ХТЗ, приводом для знущань над дівчиною стала плітка, яку розповсюдила подруга постраждалої.

Як повідомляв Харків Times, 11 травня в Харкові на Основі побили чоловіка. За інформацією соцмереж, на чоловіка заради розваги напала група підлітків. І подібні “сафарі” нападники влаштовують не вперше.