Коронавірус в Харківській області: захворіли 157 медиків, вісім – за минулу добу

Фото: sobitie.com.ua

У Харківській області за станом на 12 травня коронавірусною інфекцією COVID-19 захворіли 157 медичних працівників, вісім з них – за минулу добу.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обласної держадміністрації Олексія Кучера в Telegram.

Всього на 12 травня в області 623 підтверджених випадків захворювання COVID-19. Один з хворих підключений до апарату штучної вентиляції легенів, четверо – на кисневій масці.

“За останню добу в області лабораторно підтверджено 28 випадків захворювання COVID-19 у жителів Харкова, Харківського, Золочівського та Дергачівського районів. Переважна більшість хворих за останню добу (22) – харків’яни”, – повідомив глава області.

Станом на 12 травня в Харкові зареєстровано 373 хворих на коронавірус, що становить 60% від загального числа пацієнтів з COVID-19 в області.

За минулу добу в області одужали ще сім пацієнтів, у яких діагностували коронавірус. Загальна кількість тих, хто подолав недугу, становить 80 осіб. Статистика летальних випадків не змінюється другий день поспіль (19 випадків). Також за добу зареєстрували 41 нова підозра.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області станом на 9:00 12 травня виявлено 623 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з яких 23 – за минулу добу.

Протягом доби, 10 травня в Харківській області  захворіли COVID-19 ще шестеро медиків і троє харків’ян померли.