Суд взяв під варту двох підозрюваних у побитті підлітка

Скриншот

Орджонікідзевський районний суд Харкова 11 травня обрав 38 та 31-річним підозрюваним у побитті 17-річного жителя селища Рогань В’ячеслава Тунгускова запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Запобіжний захід обраний без права внесення застави.

Як повідомляв Харків Times, у ніч на 6 травня на зупинці транспорту в селищі Рогань був знайдений без свідомості 17-річний В’ячеслав Тунгусков. У лікарні підліток розповів матері, що над ним знущалися двоє чоловіків, які “били його арматурою та ґвалтували держаком від лопати”. За словами хлопчика, конфлікт почався після його сварки із колишньою дівчиною та її подругою. Поліція підозрює у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень “двох чоловіків 32 і 38 років”.

Індустріальний відділ поліції розслідує цей злочин за чотирма статтями Кримінального кодексу: ч. 2 ст. 121 (нанесення тяжких тілесних ушкоджень, вчинене групою осіб), ч. 2 ст. 127 (катування), ч. 3 ст. 152 (згвалтування) та ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Суддя Орджонікідзевського сда Харкова прийняла рішення проводити закрите засідання з обрання запобіжного заходу щодо підозрюваних у побитті Дмитра Бєлєвця та Володимира Козбана.