Стрілянина та план-перехоплення у Харкові – коментар поліції (доповнено фото)

10 травня близько 15:00 в Харкові на вулиці Мінській сталася стрілянина, після якої по місту і прилеглих районах введено поліцейську операцію «Перехоплення».

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіції області.

Розпочалося все з того, що на вулиці Мінській працівники патрульної поліції помітили чоловіка, який розбив скло і намагався проникнути до автівки. При спробі затримання зловмисник штовхнув поліцейського та, сівши за кермо автівки наїхав на правоохоронця. З забоями поліцейського доставили до лікарні.

“Співробітник поліції застосував табельну вогнепальну зброю, зробивши декілька пострілів по колесах автівки зловмисника. Однак, невідомий втік з місця події на автомобілі «Peugeot 206» сірого кольору іноземної реєстрації”, – розповіли в поліції.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який намагався обікрасти автівку, збив поліцейського та втік з місця злочину.

Інформація про подію зареєстрована в Шевченківському відділі поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Як повідомляв Харків Times, 10 травня на вулиці Мінській невідомі намагалися обікрасти BMW X6. За інформацією з соцмереж, коли автокрадії намагалися затримати патрульні, ті почали стріляти по поліцейським.