Поліція знайшла наркотики вдома у 47-річного харків’янина (фото)

Поліція вилучила наркотики в квартирі 47-річного харків’янина, який зберігав їх з метою подальшого продажу.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Обшук проводився 6 травня працівниками управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими СУ ГУНП в Харківській області в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 307 Кримінального кодексу (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Поліцейські вилучили близько 27 грамів психотропної речовини PVP, близько 5 грамів канабісу, пігулки екстазі, 13 набоїв різного калібру, пристрій для вживання наркотиків, ваги, зіп пакети та мобільний телефон.

“Чоловік пояснив, що тривалий час збуває наркотичні засоби, а саме PVP, канабіс та екстазі наркоспоживачам у Харкові при особистій зустрічі”, – йдеться у повідомленні.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертне дослідження. Джерело та канал постачання наркозасобів до фігуранта встановлюється. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. Йому загрожує тюремне ув’язнення на строк від 4 до 8 років.