Житель Рогані задушив одномісячну дочку

Фото: Фіртка

47-річний житель селища Рогань Харківського району в ніч з 3 на 4 травня задушив свою дочку, яка народилася місяць тому.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

За інформацією правоохоронців, чоловік сам повідомив про подію в поліцію о 2:20. За словами заявника, дитину він задушив випадково, під час сну.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань по п. 2, ч. 2, ст. 115 КК позначкою «нещасний випадок». Слідчі дії тривають.

Як повідомляв Харків Times, вранці 30 квітня у Харкові кілька екіпажів патрульної поліції затримали голу жінку з пакетом, у якому, як з’ясувалося пізніше, була відрізана голова 13-річної дівчинки.

Поліція під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури проводить розслідування обставин загибелі 13-річної дівчинки, чию відрізану голову несла в пакеті мати дитини, за п.2 ч.2 ст. 115 КК (умисне вбивство малолітньої дитини).

У соціальних мережах з’явилися шокуючі фотографії відрізаної голови нещасної дівчинки, що незрозумілим чином потрапили до рук користувачів телеграм-каналів.