В Ізюмі чоловік серед ночі зарубив топором сімейну пару (фото)

Фото: hk.npu.gov.ua

В Ізюмі 48-річний чоловік серед ночі зарубив топором сімейну пару, в якої він проживав зі своєю співмешканкою.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

3 травня близько 08:50 до поліції надійшла інформація про виявлення тіл невідомих в ямі по вулиці Миколи Федоренка на території міста Ізюма. Поліцейські встановили особи загиблих, ними виявилися 32-річний чоловік та 37-річна жінка, які мешкали в Ізюмі. На тілах загиблих експерти виявили тілесні ушкодження.

Того ж дня поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні злочину – 48-річного мешканця Ізюма, раніше судимого за крадіжки. Він разом зі своєю співмешканкою проживав у будинку загиблих. В квітні компанія розпивала алкоголь за місцем мешкання. Між парами виникла сварка та бійка, у результаті якої 48-річний чоловік та його співмешканка отримали тілесні ушкодження. Після з’ясування стосунків всі лягли спати. Серед ночі ображений чоловік прокинувся, взяв сокиру та зарубав сплячих володарів домоволодіння. Наступні два дні зловмисник на візку перевозив тіла загиблих на територію покинутого підприємства, де скинув до ями.

Слідчими відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає довічне позбавлення волі. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.