Бійка на Клочківській у Харкові: єгиптянин поранив ножем ізраїльтянина (доповнено)

Фото: соцмережі

Поліція затримала громадянина Єгипту за нанесення ножового поранення студенту – 23-річному громадянину Ізраїлю.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

3 травня о 20:43 до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби «102» про бійку між молодиками по вулиці Клочківській. На місці події поліцейські встановили, що між групой чоловіків стався конфлікт, в ході якого один з учасників вдарив ножем 23-річного потерпілого. Чоловіка було доставлено до лікарні.

Поліцейські вилучили речові докази, в тому числі ніж. Всі учасники бійки та свідки були доставлені до відділу поліції. У скоєнні злочину правоохоронці викрили  22-річного чоловіка, його затримано.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Також підчас сутички були пошкодженні припарковані автомобілі. Сума матеріального збитку встановлюється.

Поліцейські встановлюють обставини та причини конфлікту.

Представник прес-служби поліції області повідомила журналістам, що з місця події в поліцію було доставлено п’ятеро учасників конфлікту.

За повідомленнями очевидців у соцсоцмережах, бійка сталася біля будинку по вул. Клочківській, 258, що знаходиться поруч із водосховищем.