Коронавірус в Харківській області: вісім хворих померли, 37 – одужали (доповнено)

Фото: konkurent.ua

В Харківської області станом на 3 травня виявлено 350 випадків коронавірусної хвороби. Вісім пацієнтів, у яких діагностували COVID-19, померли, 37 – одужали.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Харківського обласного лабораторного центу МОЗ України.

Зареєстровано 51 новий випадок підозри. Загалом за період спостереження в області зареєстровано 640 підозр, з них 146 випадків залишаються під підозрою, 144 випадки підозри спростовано.

Голова Харківської обладміністрації Олексій Кучер повідомив у Telegram, що за останню добу в області лабораторно підтверджено 35 випадків захворювання на COVID-19 – у мешканців Харкова, Харківського, Зміївського, Чугуївського районів та м. Люботин.

133 особи з підтвердженим діагнозом COVID-19 госпіталізовано (троє – в реанімації на кисневій підтримці (масці)), 172 на самоізоляції. Серед осіб, що на кисневій підтримці, – двоє медсестер. Медик зі Стрілечого, який перебував на кисневій підтримці протягом останніх днів – переведений з реанімації.

З підозрою на коронавірус госпіталізовано 106 осіб, 40 на самоізоляції.

“На жаль, двоє осіб померло – харків’яни 61 та 70 років”, – написав Кучер.

Як повідомляв Харків Times, раніше Міністерство охорони здоров’я повідомило, що у Харківській області станом на 9:00 3 травня виявлено 348 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з яких 37 – за минулу добу.