Vodafone підвищує тарифи на 20% з 15 травня

Фото: РБК - Украина

З 15 травня оператор мобільного зв’язку Vodafone підніме вартість частини своїх тарифів на 20%.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення компанії.

З 15 травня 2020 зміняться умови тарифних лінійок RED Extra (XS, XS-2, S, M, L) RED (XS +, S, M, L), Unlim 3G, 3G +. Таким чином, вартість тарифу RED EXTRA XS виросте з 85 до 100 грн. RED Extra S подорожчає до 120 грн. Вартість RED Extra М з 15 травня складатиме 155 грн. Пакет RED EXTRA L подорожчає до 225 грн.

З 27 травня – змінюються умови лінійок Vodafone SuperNet (Start, Pro, Pro-1, Unlim), Super Net Turbo 2019 і Joice. Вартість пакета SuperNet Start виросте з 90 до 105 грн, SuperNet Pro подорожчає до 150 грн.

Зростання тарифів на 20% в компанії пояснили збільшенням витрат на підтримку і будівництво інфраструктури, необхідних для забезпечення покриття швидкісного інтернету там, де його раніше не було. Також в компанії поскаржилися на відсутність доходів від роумінгу, які раніше становили значну частину інвестицій в мережу.

При цьому, як відзначили в Vodafone, тарифні плани для найбільш чутливих груп населення залишаться без змін. Зокрема, незмінними залишаються умови тарифної лінійки Family, яка включає безлімітні дзвінки в мережі + 60 хвилин на інші мережі, безлімітний обмін повідомленнями в Viber, WhatsApp, Skype, Telegram. Також без змін залишається архівний тариф Light і Light +.