У Харкові затримали голу жінку з пакетом, в якому знаходилась відрізана голова людини (відео)

Вранці 30 квітня в Харкові кілька екіпажів патрульної поліції намагалися затримати голу жінку з пакетом, у якому, як з’ясувалося пізніше, була відрізана голова дівчини.

Про це ХарківTimes дізнався з повідомлення з соцмереж.

“5:40 ранку, у голій мадам в пакеті виявлено людська жіноча голова років 25-ти. Копи гнали її з Холодної гори, вона при цьому кидалася на них з заточкою”, – йдеться в повідомленні.

У прес-службі Нацполіціі розповіли, що про невідому оголену жінку, яка йде по вулиці Полтавський Шлях правоохоронцям повідомили приблизно о 6:00.

Приїхавши на місце події поліцейські виявили, що громадянка перебуває в неадекватному стані.

“В одній руці вона тримала ніж, в іншій – пакет, в якому знаходилася відрізана жіноча голова”, – розповіли в поліції.

Що-небудь пояснювати і розповідати працівникам поліції жінка відмовилася. Для з’ясування обставин події її доставили до Холодногірського відділу поліції.

30 квітня о 8:25 зі спецлінії «102» до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про звернення 40-річного жителя села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем проживання в сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 13-річної племінниці. Чоловік живе в будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її дочкою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції.

Представник прес-служби Нацполіціі області повідомила журналістам, що за попередніми даними, затримана жінка – мати обезголовленої дівчинки.

Інформація про дані події зареєстровані в Журналах обліку територіальних підрозділів поліції. Всі обставини встановлюються.