Любитель “скреп і дідів, що воювали” займеться патріотичним вихованням в Харківській області

Фото: kharkivoda.gov.ua

Заступник голови Харківської обладміністрації Євген Грицьков, колишній кандидат в депутати від “Оппоблоку”, близький до екс-нардепа Михайла Добкіна призначений на посаду голови координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання в області.

Про це Харків Times дізнався з розпорядження голови ХОДА Олексія Кучера від 28 квітня.

Згідно з документом одночасно з призначенням Грицькова зі складу координаційної ради виведені 11 осіб. Серед них – Бабичев А.В, Федак Б.С, Кириленко ВВ, Островерх Л.І, Калюжний С.А, Сосницький А.О.

На посаді заступника голови ХОДА Грицьків працює з лютого цього року.

За даними Центральної виборчої комісії, в 2015 році він балотувався до облради від “Опозиційного блоку” (№ 100 у партійному списку).

У травні 2018 року Грицьків разом з колишнім губернатором Харківської області і на той момент народним депутатом Михайлом Добкіним відвідав Берлін. Тоді Добкін опублікував фото із забороненою в Україні георгіївською стрічкою на піджаку, а також знімок біля підніжжя пам’ятника Воїну-визволителю з прапором Перемоги. На одному з кадрів можна побачити і Євгена Грицькова.

Як повідомляв Харків Times, чиновниця Харківської обладміністрації Людмила Терещенко, яка симпатизувала Путіну,  купила елітний Mercedes.