У Харкові боєць Нацгвардії видужав після коронавірусу

Контрольний тест ПЛР не підтвердив коронавірус у військовослужбовця строкової служби військової частини 3017 (3-тя бригада оперативного призначення Національної гвардії, дислокується в Харкові).

Про це Харків Times повідомив начальник прес-служби Східного територіального управління НГУ Дмитро Образцов.

“21 квітня гвардійцю провели контрольний тест ПЛР, за результатами дослідження COVID-19 не виявлено, тест показав негативний результат”, – розповів Дмитро Образцов.

За його словами, стан військовослужбовця задовільний, температура в межах норми. Нацгвардійця виписали з обласної інфекційної лікарні, він знаходиться у військовій частині.

У частині проводяться заходи відповідно до протоколу, затвердженого Міністерством охорони здоров’я. Нових випадків захворювання на коронавірус у військовослужбовців частини не виявлено.

Як повідомляв Харків Times, 15 квітня в тесті військовослужбовця строкової служби військової частини 3017, що дислокується в Харкові, підтвердилося захворювання коронавірусом.

У Харківській області за станом на ранок 25 квітня виявили 125 випадків коронавірусної хвороби, два пацієнта з COVID-19 померли і 15 одужали.