Коронавірус в Харківській області: захворіли 23 медика, 4 – за минулу добу

Фото: Главком

У Харківській області станом на 12:00 25 квітня коронавірусну хворобу COVID-19 підтвердили у 23 медиків, чотири випадки з них – за минулу добу.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обладміністрації Олексія Кучера в Telegram.

“За щойно наданою мені інформацією серед підтверджених хворих – 23 медики. 4 останніх захворілих: медичні сестри з Ізюмської ЦМЛ Піщанської Богоматері (мали контакт з хворим), медичні сестри з туберкульозного санаторію Володимирський та міської поліклініки №21 ХМР. “, – повідомив Олексій Кучер.

Таким чином, в Харківській області майже кожен п’ятий хворий на коронавірус – медик (на 25 квітня в області 125 підтверджених випадків захворювання COVID-19).

За словами очільника області, в реанімації перебуває 1 людина з підтвердженим діагнозом COVID-19. До апарату ШВЛ пацієнт не підключений.

Як повідомляв Харків Times, 22 квітня стало відомо про 14 випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед медиків Харкова та області. Захворілі працюють в восьми медустановах Харкова і області.

На наступний день, 23 квітня, COVID-19 був підтверджений ще у чотирьох медпрацівників, які працюють в лікарнях Харкова, Валків і в обласній психлікарні.

Протягом доби, 23 квітня, коронавірус виявили ще у одного медпрацівника.