Коронавірус в Харківській області: де зареєстровано найбільшу кількість хворих

У Харківській області за станом на ранок 24 квітня виявили 118 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, майже половина хворих – жителі міста Харкова.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення голови Харківської обладміністрації Олексія Кучера в Facebook.

За словами очільника області, за минулу добу підтверджено 17 випадків захворювання COVID-19. Коронавірус виявили у жителів Харкова, Балаклійського, Валківського, Вовчанського, Зміївського, Лозівського та Харківського районів.

“Серед осіб, у кого підтверджений COVID-19, госпіталізовано 61 осіб, 43 – на самоізоляції. При цьому жоден з них не перебуває у реанімації. Серед осіб з підозрою на коронавірус госпіталізовані 79 осіб, 19 – самоізоляції”, – повідомив Олексій Кучер .

Найбільше число хворих на коронавірус зареєстрували в Харкові – 56 випадків, Валківському районі – 24 випадки і в Зміївському районі – 9 випадків.

До семи збільшилася кількість хворих на COVID-19 в Харківському районі. П’ять випадків COVID-19 – в Лозівському районі.

За інформацією Олексія Кучера, за минулу добу підтверджено ще один випадок захворювання у медичного працівника.

Разом з ростом захворюваності, збільшується число тих, хто одужав. Станом на 24 квітня в Харківській області одужали 12 осіб, п’ятеро з них  – протягом останніх двох днів. Серед них – 18-річний хлопець, та четверо жінок у віці 27, 33, 39, 46 років. Механізми зараження у них були різні: є ті, хто приїхав з-за кордону, є такі, що контактували з хворими родичами, розповіли в прес-службі ХОДА. Всі 12 одужавших – мешканці міста Харькова.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області станом на 9:00 24 квітня виявлено 118 випадків коронавірусної хвороби COVID-19 і зареєстровано 26 нових підозр.

На ранок 22 квітня виявлено 84 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, сім осіб одужали.

У Харківській області на коронавірус захворіли 18 медиків.