Підозрювані у вбивстві дівчини біля річки Уди зізналися ще в одному злочині

Фото: hk.npu.gov.ua

27-річний та 30-річний підозрювані у жорстокому вбивстві дівчини під час слідчого експеріменту зізналися у вбивстві 46-річного харків’янина, скоєному у листопаді 2013 року.

Про це Харків Times розповіли в прес-службі Нацполіції області.

За їх словами, перше вбивство вони скоїли на березі річки Уди поблизу залізничної станції «Нова Баварія». Це приблизно в 50 метрах від місця розправи з дівчиної, тіло якої було знайдено 1 березня 2020 року.

Того дня вони відпочивали на річці та вживали спиртні напої разом з харків’янином. Між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисники забили потерпілого ногами та камінням, а тіло скинули у воду.

На даний час правопорушникам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб), ч.4 ст. 187 (розбій) та п. 4, 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вони перебувають у слідчому ізоляторі. За санкцією статей затриманим загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Як повідомляв Харків Times, 1 березня в колекторної трубі харків’янка виявила обгоріле тіло. Загиблою виявилася жінка у віці 25-30 років. Вона загинула насильницькою смертю. На її голові та шиї експерти виявили різані рани, тіло було обвуглені.

6 березня в селищі Пісочин правоохоронці затримали двох чоловіків, яких обгрунтовано підозрюють у скоєнні вбивства. Ними виявилися раніше судимі 30-річний житель селища Пісочин і 27-річний харків’янин.