Харківський патрульний отримав опік очей під час затримання наркозакладчика (фото)

У Харкові патрульні затримали чоловіка, який робив закладку наркотиків.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Патрульної поліції області.

Сьогодні, 23 квітня, близько 4-ї години ранку, під час пішого патрулювання Немишлянського району Харкова патрульні виявили громадянина, який щось прикопував в землю та робив знімки на мобільний телефон.

Коли поліцейські наблизились з метою перевірки, чоловік раптово дістав з кишені балон з аерозольною речовиною, розпилив її в бік патрульного та почав втікати.

Правоохоронці наздогнали та затримали зловмисника. Вияснилося, що він має з собою 47 згортків з наркотичними речовинами. Також чоловік сказав, що ще близько 360 згортків з наркотичними речовинами різних видів він встиг розповсюдити через так звані “закладки”. Він погодився вказати місця в чотирьох адміністративних районах Харкова, де вже встиг покласти подібні згортки.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу. Один із патрульних отримав хімічні опіки очей. Слідчими буде вирішуватись питання щодо кваліфікації дій затриманого наркозакладчика.

Як повідомляв Харків Times, на шість років в’язниці засудили колишнього поліцейського, якого впіймали на наркозакладках.