Зеленський змінив голову Ізюмської райадміністрації

Фото: www.president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський звільнив очільника Ізюмської районної державної адміністрації Харківської області та призначив на цю посаду нового керівника. Також президент призначив нового голову Валківської райдержадміністрації.

Про це Харків Times дізнався з розпоряджень, опублікованих на сайті глави держави 21 квітня.

Розпорядженням № 290 з посади голови Ізюмської районної державної адміністрації було звільнено Шамрай Любов Миколаївну. Згідно з документом її звільнено “у зв’ язку із закінченням строку повноважень Президента України”.

Місце голови Ізюмської РДА зайняв Никифоров Яніс Саввич (розпорядження № 297).

Головою Валківської райдержадміністрації згідно з розпорядженням № 296 призначено Аксьонова Юрія Олександровича.

Як повідомляв  Харків Times, Президент України Володимир Зеленський 4 квітня звільнив керівників Барвінківської та Великобурлуцької районних державих адміністрацій Харківської області і призначив на ці посади нових очільників. Також президент призначив нових голів РДА ще в шести районах Харківської області.

11 квітня Зеленський звільнив керівників Дворічанської та Шевченківської районних державих адміністрацій Харківської області і призначив на ці посади нових очільників. Також президент призначив нових голів РДА ще в двох районах Харківської області.

Президент України Володимир Зеленський призначив Артура Едмаровича Товмасяна головою Харківської районної державної адміністрації Харківської області.

17 квітня Зеленський призначив колишнього керівника Харківської районної державної адміністрації Юрія Раїну на посаду голови Краснокутської районної держадміністрації. Між звільненням та призначенням чиновника минуло два дні.

Про те, кому голова держави довірив уособлювати українську владу в районах області, читайте: Квітневі ротації в районах: кого поставив Зеленський