Нічна пожежа у Борівському районі: рятувальники знайшли загиблого 20-річного хлопця (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Підчас гасіння пожежі у двоповерховому дерев’яному житловому будинку у Борівському районі вогнеборці виявили загиблого 20-річного хлопця.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

19 квітня о 00:52 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому дерев’яному житловому будинку, розташованому у сосновому лісі поблизу с. Піски Радьківські Борівського району Харківської області.

“З повідомлення місцевих мешканців стало відомо, що вогонь почав перекидатись на сусідні будинки та на ліс. До місця події було направлено два відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах у складі 10 рятувальників, а також автоцистерну місцевого лісгоспу”, – йдеться у повідомленні.

На момент прибуття рятувальників вогнем був повністю охоплений двоповерховий дерев’яний будинок на площі 160 кв. м. Також полум’я встигло перекинутись на сосни, що ростуть навколо будинку, та на сусідній житловий будинок. Загальна площа пожежі склала понад 200 кв. м.

Вогнеборці локалізували пожежу о 1:50 та ліквідували її о 8:00. Під час гасіння пожежі у кімнаті на другому поверсі житлового будинку рятувальники виявили тіло 20-річного загиблого сина власника будинку. 49-річного власника будинку та 19-річного товариша загиблого, які спали на першому поверсі будинку, врятували сусіди. Саме вони помітили загоряння, врятували двох чоловіків та викликали службу порятунку. За попередніми даними, причиною виникнення пожежі могло стати порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.