У Харкові власник підприємства влаштував стрілянину (фото)

Пізно ввечері 17 квітня в Харкові на підприємстві по вулиці Велика Панасівська стався конфлікт, під час якого один з власників фірми влаштував стрілянину.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Нацполіціі області.

Правоохоронцям про конфлікт зі стріляниною повідомили о 22:30.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що конфлікт почався з того, як на підприємство прийшли невідомі. Вони пояснили, що мета їхнього візиту – перевірка порушень норм законодавства. За словами співвласника підприємства, візитери не надали жодних документів, що засвідчують особу або надають право на проведення перевірки та вели себе агресивно.

Під час конфлікту 41-річний співвласник підприємства зробив кілька пострілів із травматичної зброї. Під час конфлікту ніхто не постраждав.

З місця події поліцейські вилучили два предмети, схожі на гільзи і пістолет «Форт 12Р». За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство) Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

За інформацією з соцмереж, на підприємство пізно ввечері прийшли учасники громадської організації «Ми – харків’яни». За їх словами, підприємство працювало незаконно, і вони хотіли усунути порушення. Також активісти стверджують, що разом зі тим, хто стріляв співвласником підприємства в конфлікті брав участь ще один чоловік, який погрожував їм монтіровкою.