На трасі Харків-Золочів перекинувся ВАЗ – є загиблий і постраждалі (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

17 квітня на трасі Харків-Золочів на повороті на село Миронівка Золочівського району сталася ДТП, в результаті якого загинув водій автомобіля ВАЗ 2109, троє пасажирів легковика отримали травми.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДСНС області.

Повідомлення про смертельну аварію на номер служби порятунку “101” надійшло о 15:54.

Попередньо встановлено, що ДТП спровокував водій ВАЗ 2109. Він не впорався з керуванням та допустив перекидання авто. В результаті ДТП водій загинув на місці, трьох пасажирів було травмовано.

Коли рятувальники прибули на місце події, всіх травмованих вже витягли з перевернутого авто водії інших машин. Потерпілий 25-річний чоловік від госпіталізації відмовився. Двох пасажирок перевернулася легковика 1994 і 1998 р.н. медики швидкої відвезли в лікарню.

Прибулі рятувальники відключили акумулятор і газобалонне обладнання, щоб запобігти пожежі та вибуху. Також вони змили з проїжджої частини залишки розлитого палива. Потім поставили авто на колеса.

Як повідомляв Харків Times,10 квітня близько 22:00 поблизу 5-го кілометру кільцевої дороги у Харкові зіткнулися автомобіль “швидкої допомоги” УАЗ і Daewoo Lanos. Внаслідок ДТП водій та 33-річний пасажир автомобіля Daewoo Sens, а також 55-річний водій швидкої загинули на місці події.