Екскерівник Харківської райдміністрації очолить Краснокутський район

Фото: khrada.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський призначив колишнього керівника Харківської районної державної адміністрації Юрія Раїну на посаду голови Краснокутської районної держадміністрації. Між звільненням та призначенням чиновника минуло два дні.

Про це Харків Times дізнався з розпоряджень, опублікованих на сайті глави держави.

Згідно з розпорядженням № 251 від 15 квітня Раїну Юрія Івановича звільнено з посади голови Харківської райадміністрації. Чиновника було звільнено “у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України”.

Розпорядженням № 281 від 17 квітня Юрія Раїну призначено головою Краснокутської райадміністрації Харківської області.

До призначення Раїни цю посаду обіймав Белоцький Олексій Олександрович, якого було звільнено розпорядженням № 276 від 17 квітня. Причина звільнення – “закінчення строку повноважень Президента України”.

Згідно з декларації Раїни, його джерелами доходу є зарплата та пенсія. Також чиновник має квартиру в Харкові. Банківські вклади, грошові збереження чи автомобіль в декларації чиновника відсутні.

Як повідомляв  Харків Times, Президент України Володимир Зеленський 4 квітня звільнив керівників Барвінківської та Великобурлуцької районних державих адміністрацій Харківської області і призначив на ці посади нових очільників. Також президент призначив нових голів РДА ще в шести районах Харківської області.

11 квітня Зеленський звільнив керівників Дворічанської та Шевченківської районних державих адміністрацій Харківської області і призначив на ці посади нових очільників. Також президент призначив нових голів РДА ще в двох районах Харківської області.

Президент України Володимир Зеленський призначив Артура Едмаровича Товмасяна головою Харківської районної державної адміністрації Харківської області.

Про те, кому голова держави довірив уособлювати українську владу в районах області, читайте: Квітневі ротації в районах: кого поставив Зеленський