На “Барабашово” сталася пожежа – пошкоджені кілька магазинів, один вигорів повністю (фото, оновлено)

Вночі 16 квітня на території ринку “Барабашово” сталася пожежа, в результаті якого постраждали кілька магазинів і один вигорів повністю.

Про це Харків Times дізнався з соцмереж.

Про інформації True.xa, горіли торгові павільйони, розташовані біля тролейбусної зупинки. Вогонь стрімко поширювався по розташованим впритул один до одного магазинах

Також повідомляється, що повністю вигорів магазин спорттоварів на Амурській, 34. Власники згорілих магазинів стверджують, що їхне майно підпалили навмисно.

Рятувальникам про пожежу повідомили о 2:50, розповіли в прес-службі ДСНСС. Осередок пожежі знаходився в торговому павільйоні модульного сектора «Б».

На момент прибуття рятувальників в двоповерховому торговельному павільйоні горіли товари господарського вжитку на площі 200 кв.м. і були пошкоджені вікна суміжного павільйону.

Пожежу на ринку гасили 60 рятувальників. Через сильне задимлення вони працювали в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання.

Локалізовано пожежу в 3:22, повністю ліквідовано о 4:31.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 КК (умисне знищення або пошкодження майна). Призначено низку експертиз. Причини виникнення пожежі встановлюються. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.