Президент призначив головою Харківської райадміністрації Товмасяна

Фото: www.president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський призначив Артура Едмаровича Товмасяна головою Харківської районної державної адміністрації Харківської області.

Про це Харків Times дізнався з розпорядження президента України №274/2020-рп від 15 квітня.

Іншим розпорядженням Зеленський звільнив з цієї посади Юрія Раїну “у зв’ язку із закінченням строку повноважень Президента України”.

Згідно з декларацією, Товмасян раніше працював заступником начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальником Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Харківській області.

Він задекларував шість земельних ділянок загальною площею 96,322 тис. кв. м у Маріуполі Донецької області. Товмасян також вказав, що користується квартирою площею 42 кв. м у Харкові та автівкою Toyota Camry 2014 року випуску, що належать іншим громадянам.

У якості доходу посадовець вказав 362,163 тис. гривень зарплати за основним місцем роботи та подарунок у грошовій формі 90 тис. гривень від Кирицевої Жани Анатоліївни.

Згідно з декларацією, Товмасян має 200 тис. гривень готівкою.

Як повідомляв Харків TimesПрезидент України Володимир Зеленський 4 квітня звільнив керівників Барвінківської та Великобурлуцької районних державих адміністрацій Харківської області і призначив на ці посади нових очільників. Також президент призначив нових голів РДА ще в шести районах Харківської області.

11 квітня Зеленський звільнив керівників Дворічанської та Шевченківської районних державих адміністрацій Харківської області і призначив на ці посади нових очільників. Також президент призначив нових голів РДА ще в двох районах Харківської області.

Про те, кому голова держави довірив уособлювати українську владу в районах області, читайте: Квітневі ротації в районах: кого поставив Зеленський