Групу злодіїв із Куп’янська можуть посадити за грати на вісім років (фото)

Затримано злочинну групу із мешканців Куп’янська, які займалися крадіжками на території області.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Поліцейські викрили злочинну групу, яка скоїла серію крадіжок на території Харківської області. Злочинцями виявилися троє жителів Куп’янська –  27-річний організатор угруповання та двоє виконавців 28 і 27 років. Двоє з них раніше вже мали проблеми з законом за скоєння тяжких та особливо тяжких майнових злочинів.

Так, 21 серпня 2019 року чоловіки зламали замки вхідних дверей та проникли до будинку місцевої мешканки, звідки викрали дві тисячі доларів США та золотий наручний годинник. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3, 4 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу.

15 квітня 2020 року під час проведення оперативних заходів правоохоронці затримали зловмисників. За місцями мешкання фігурантів було проведено п’ять одночасних обшуків та вилучено речові докази.

На теперішній час слідством перевіряється причетність затриманих осіб до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Членам групи повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Їм загрожує до 8 років тюремного ув’язнення.

Слідчі дії тривають.