У Харкові судитимуть чоловіка за побиття восьмирічного хлопчика

Фото: varianty.lviv.ua

Жовтневий районний суд м. Харкова розгляне обвинувальний акт щодо 34-річного місцевого жителя, який побив палицею восьмирічного сина своєї співмешканки.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі прокуратури області.

Обвинувачений побив дитину в кінці лютого цього року. Таким чином він вирішив покарати хлопчика за неслухняну поведінку.

“Чоловік, використовуючи дерев’яну палицю, наносив удари по тілу дитини, чим викликав легкі тілесні ушкодження”, – розповіли в прокуратурі.

У поліцію із заявою про побиття дитини звернулися співробітники школи, де вчиться хлопчик. Класна керівниця, стурбована його станом, відвела малюка в медпункт, де були виявлені садна і забиті місця на тілі дитини.

Судитимуть чоловіка будуть по ч. 1 ст. 125 КК (умисне легке тілесне ушкодження). Йому загрожує штраф до 850 грн або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Раніше обвинувачений був судимий, додали в прокуратурі, але не уточнили, за які саме злочини.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові слідчі повідомили про підозру 28-річній жінці в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень дочки, які привели до загибелі немовляти (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу).