Коронавірус в Харківській області: 40 підозр, шість з них – за минулу добу

Фото: Укринформ

У Харківській області за станом на 8 квітня виявлено 40 осіб з підозрою на COVID-19, з них за останню добу шість нових підозр.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в Telegram голови Харківської обладміністрації Олексія Кучера.

“Отже, ми офіційно маємо 5 підтверджених випадків і 3 спростовані підозри. Очікують на підтвердження 32 підозри (з них за останню добу нових – 6)”, – йдеться в повідомленні.

За його словами, з шести нових підозр дві були спростовані. З п’яти хворих на коронавірус, діагноз яких підтвердили в Києві, троє госпіталізовані, двоє знаходяться на самоізоляції.

“Серед підозр цифри однакові – 15 осіб госпіталізовані і 15 – на самоізоляції. На жаль, маємо 2 летальних випадки, але лабораторно COVID-19 не підтверджений. Найближчим часом ці підозри будуть зняті з обліку”, – повідомив Олексій Кучер.

Він додав, що серед офіційно підтверджених випадків жодна людина не померла і не одужала.

У прес-службі ХОДА пояснили, що статистика за підозрами на COVID-19 включає і підтверджені, і спростовані випадки. З 40 випадків в Харківській області – 32, які очікують на підтвердження, п’ять підтверджених випадків и три спростовані підозри.

Як повідомляв Харків Times, в Харківській області станом на 9:30 8 квітня виявлено п’ять хворих на COVID-19.

Станом на 21:00 3 квітня в Харківській області виявлено 32 людини з підозрою на COVID-19. Десять випадків були виявлені протягом доби, 3 квітня.