Комунальники заміняють трубопровод на проспекті Жуковського

Фото: vodokanal.kharkov.ua

Бригади КП “Харківводоканал” ведуть роботи із заміни ділянки технічно зношеного трубопроводу діаметром 300 мм по проспекту Жуковського, 12.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі підприємства.

“Ми замінюємо ділянку трубопроводу, протяжністю 48 метрів, яка прослужила більше сорока років. У ході робіт ми укладаємо замість старих сталевих труб нові, поліетиленові, термін служби яких – понад 50 років. Після виконання всіх запланованих ремонтних робіт ми вирішимо проблему з перебоями водопостачання в цьому мікрорайоні”, – зазначив заступник директора з виробництва комплексу “Харківводопостачання” КП “Харківводоканал” Микола Завада.

Усього в 2020 році в КП “Харківводоканал” планують перекласти не менше 24 км мереж холодного водопостачання. “В умовах, що склалися, ми намагаємося максимально оперативно виконувати всі перекладки, щоб мешканці не відчували незручностей, пов’язаних з ремонтним роботами. У даний час бригадами підприємства виконані роботи з заміни аварійних ділянок трубопроводу більш ніж на чотирьох кілометрах мереж водопостачання. Роботи ведемо щодня”, – підсумував Завада.