Один із керівників Регіонального офісу водних ресурсів попався на хабарі 135 тис гривень (фото)

У Харкові затримали посадовця Регіонального офісу водних ресурсів на хабарі 135 тис. грн.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі прокуратури області.

«До правоохоронних органів звернувся громадянин з інформацією  про те, що посадові особи Регіонального офісу водних ресурсів у Харківській області вимагають грошові кошти за підписання договорів щодо розпорядження (оренда та користування) майном вказаної державної установи», – розповів керівник Дергачівської прокуратури Станіслав Пієв.

3 квітня 2020 року одного з посадовців керівного складу Регіонального офісу водних ресурсів у Харківській області затримали на отриманні неправомірної вигоди у сумі 135 тис. грн.

Наразі затриманому фігуранту готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 КК та клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування та слідчі дії тривають.

Як повідомляв Харків Times, в Харкові Служба безпеки України викрила і затримала на одержанні хабаря керівника медичного підрозділу однієї з військових частин Національної гвардії України.