В Ізюмі зупинили рух громадського транспорту

Фото: suspilne.media

З 1 квітня Ізюмське автотранспортне підприємство повністю припинило рух громадського транспорту. Медиків і комунальників перевозить інший приватний перевізник.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення Суспільного.

Як розповів заступник Ізюмського міського голови Костянтин Петров, з 28 березня Ізюмське АТП розвозило працівників критичної інфраструктури та зазнало збитків через зменшення кількості пасажирів:

“За місяць близько 400 тисяч гривень додатково компенсація потрібна. І місцевий бюджет, і державний бюджет, усі бюджети зараз не доотримують певні кошти. Ми домовилися з приватним перевізником, який раніше працював в Ізюмському районі. Тобто приміські сполучення, а вони зараз зупинені. Пасажиропотік, до введення повністю зупинки громадського транспорту, впав, мабуть, на 70%. На сьогодні перевозиться близько 150-200 осіб. Це зранку, і така ж кількість ввечері”.

Петров каже, в Ізюмській міськраді видали 1800 перепусток — для медиків, комунальників та соцпрацівників.

Їх розвозять двома маршрутами: два автобуси — з 6:00 до 8:00 та чотири — з 17:00 до 19:00. За словами Петрова, кількість пасажирів в транспорті не обмежена, але вони мають бути в рукавичках та масках.

За словами Петрова, працюватимуть в такому режимі до кінця карантину.

Як повідомляв Харків Times, 17 березня о 20:00 через введення карантину в Харкові зупинили метро.