Керівництво харківської поліції намагається приховати хворого коронавірусом?

Фото: Поліція Харківської області / Facebook

У соцмережах з’явився фрагмент листування в чаті, як стверджується, співробітників Головного управління поліції в Харківській області, які стурбовані захворюванням свого колеги коронавирусною інфекцією і обурюються намаганням керівництва приховати цей факт.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення в одній з соцмереж.

“Ми – співробітники головного управління поліції в Харківській області, які обурені фактом паскудного ставлення ГУНП Харківської області, тим що один зі співробітників Управління по боротьбі з торгівлею людьми С. (скорочення редакції – Харків Times) захворів коронавірусом, що підтвердив тест на хворобу. Керівництво всіляко намагається приховати цей факт, щоб не було паніки”, – йдеться у повідомленні. Його автори докладають скріншоти листування в чаті з цього приводу.

Наявна нецензурна лексика, 18+

Відділ комунікації поліції Харківської області, відповідаючи на запити журналістів, заявив, що офіційно підтверджених даних щодо інфікування працівників харківської поліції коронавірусною інфекцією наразі немає.

“На даний час в соціальних мережах розповсюджується інформація про те, що оперуповноважений одного з підрозділів харківської поліції захворів на коронавірус. З цього приводу Головне управління Національної поліції в Харківській області офіційно заявляє, що на даний момент будь-яких лабораторних підтверджень даного факту не зареєстровано”, – йдеться у заяві.