Мережа “АТБ” вимагає від покупців наявності засобів індивідуального захисту – ЗМІ

Мережа супермаркетів “АТБ” вводить у ряді міст і населених пунктів України обмеження на відвідування магазинів мережі без засобів індивідуального захисту (захисних масок).

Про це Харків Times стало відомо з повідомлення інформаційного агентства УНІАН.

“В умовах поширення коронавирусной інфекції СOVID-19 і оголошення загальнонаціонального карантину корпорація “АТБ” закликала всіх клієнтів компанії дотримуватися рекомендацій МОЗ України та для відвідування магазинів торгової мережі “АТБ” мати при собі засоби індивідуального захисту”, – йдеться у повідомленні агентства.

“Таке обмеження вже введено у наступних населених пунктах: Київ, Гостомель, Житомир, Ватутіне, Суми, Тростянець, Путивль, Кролевець, Кременчук, Миргород, Тернопіль, Коломия, Чернівці, Тлумач, Заболотів, Івано-Франківськ та ін.”, – повідомила компанія у своєму офіційному прес-релізі. Чи входить Харків до “та ін.” наразі невідомо.

Як повідомляв Харків Times, харківських суддів зобов’язали з’явитися в масках і бахилах на вибори голови Харківського апеляційного суду, які повинні відбутися у п’ятницю, 3 квітня.