Аварія за участю патрульних у Харкові – розслідуванням зайнялося ДБР

Фото: dbr.gov.ua

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Полтаві, з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участю працівників патрульної поліції, що сталася в Харкові 27 березня близько 21:00.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі ДБР.

Попередньо встановлено, що автомобіль патрульних Mitsubishi Outlander здійснював розворот на одному із перехресть. В цей момент з ним зіткнувся Lexus, який у свою чергу, протаранив ще й припаркований автомобіль Mazda.

Пасажиром Lexus був діючий співробітник патрульної поліції.

У результаті автопригоди травмувалося п’ятеро людей.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні розпочато за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Харківської області.

Санкція статті передбачає штраф від 3 400  до 8 500 грн, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляв Харків Times 27 березня, близько 20:45 на перехресті вулиці Бакуліна та проспекту Науки сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля Lexus, Мazda та службового авто патрульних Mitsubishi Outlander.