Звільнений начальник Облздраву відновлений на посаді

Директор Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації Вадим Іванніков, про звільнення якого як “такого, що не впорався із завданнями” заявив на брифінгу 20 березня голова ХОДА Олексій Кучер, відновлений на посаді.

Про це Харків Times дізнався з повідомлення для журналістів прес-секретаря Кучера Катерини Лазоренко.

“Іванніков відновлений на посаді, оскільки був звільнений під час лікарняного. Тому розпорядження про звільнення скасовано. Що буде далі – поки невідомо”, – заявила Лазоренко.

Цікаво, що розпорядження губернатора Кучера за 70 від 20.03.2020 р. про звільнення Іваннікова з посади досі розміщено на сайті Харківської облдержадміністрації. Формулювання причини звільнення в цій заяві за угодою сторін, а підстава заява Іваннікова від 19 березня 2020 року.

Як повідомляв Харків Times, на брифінгу в обладміністрації 20 березня губернатор області Олексій Кучер заявив, що Вадим Іванніков звільнений із займаної посади, оскільки “не впорався із поставленими завданнями”. Справитися із завданнями уродженець Горлівки Іванніков намагався дев’ять днів, оскільки був призначений на цю посаду 11 березня. Звільнення Іваннікова пов’язували з тим, що він 19 березня розіслав у райони області розпорядження за своїм підписом про передачу апаратів ШВЛ з районних лікарень до обласних. “Це рішення було прийнято Іванніковим, і Іваннікова я звільнив”, – заявив тоді Кучер.