У Харкові дезінфікують сміттєві контейнери

Фото: city.kharkov.ua

У місті переглянули графік вивозу сміття і дезінфікують контейнери.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі міськради.

На КП «Комплекс з вивезення побутових відходів» переглянули графіки роботи, маршрути прибирання сміття та ввели дезінфекцію контейнерів.

Як повідомив начальник служби логістики і диспетчеризації КП «КВПВ» Артем Семикопенко, це пов’язано з тим, що багато людей знаходиться вдома на карантині, сміття у місті стало більше. За його словами, сміття з центральних районів Харкова переважно вивозять у вечірній час, із спальних – вдень. Якщо є потреба, виводяться додаткові машини – спецтехніка марки «Форд», якою практично оновили автопарк підприємства.

Також під час карантину за графіком знезаражують контейнери. За словами Артема Семикопенка, на підприємстві є спеціалізований сміттєвоз, оснащений мийкою контейнерів. «У цю мийку додаються спеціальні хімічні суміші, які проводять дезінфекцію контейнерів. Додатково, для безпеки жителів, обробляються ручки і колеса контейнерів, контейнерні майданчики», – розповів Артем Семикопенко.

Також він зазначив, що в умовах карантину організовано підвезення співробітників на місця роботи. Персонал забезпечений антисептиками, дезінфікуючими засобами, масками, респіраторами та рукавичками.

Як повідомляв Харків Times, у Харкові дезінфікуватимуть під’їзди, вулиці та зупиночні павільйони міського транспорту.