Міська комісія з НС вирішила підготувати комунальні служби до введення нових обмежень на проїзд

Фото: Харків Times

Комісія з надзвичайних ситуацій Харкова прийняла рішення про підготовку переліку об’єктів критичної інфраструктури і осіб, які матимуть право проїзду на громадському транспорті в разі введення Кабінетом міністрів нових обмежень на поїздки.

Про це заявив на засіданні КНС заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов, передає кореспондент Харків Times.

Він підкреслив, що працівникам, задіяним у забезпеченні роботи критичної інфраструктури, будуть видані спеціальні перепустки, які мають високий ступінь захисту. У разі введення обмежень ці перепустки разом зі службовим посвідченням необхідно буде пред’являти при вході в транспорт.

Водовозов зазначив, що сьогодні міський транспорт перевозить близько 180 тис. жителів щодоби. “Є збої, але вони некритичні”, – сказав Водовозов

КЧС дав розпорядження комунальним підприємствам та адміністраціям районів підготувати списки працівників, які будуть безпосередньо задіяні в обслуговуванні об’єктів критичної інфраструктури міста. При цьому перший заступник мера Харкова Ігор Терехов закликав керівників задіяти в цьому якомога меншу кількість працівників.

Як повідомляв Харків Times, Харківський метрополітен через карантин припинив перевезення пасажирів о 20:00 17 березня.