Вибух у Зміївському районі: постраждалий – у критичному стані (фото)

Фото: kh.dsns.gov.ua

Вибух і пожежа сталися вранці 25 березня у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку у селищі Слобожанське Зміївського району. Внаслідок цього постраждав чоловік.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі ДСНС області.

Інформація про вибух у квартирі по вул. Будівельній,107 надійшла до Служби порятунку “101” о 7:15. Внаслідок вибуху всередині квартири виникла пожежа.

На місце події виїхали два оперативні підрозділи ДСНС на автоцистернах у складі 10 пожежних. На місці рятувальники встановили, що внаслідок вибуху у квартирі сталося загоряння домашніх речей на площі 15 кв. м. Також вибуховою хвилею вибито віконне скло та пошкоджено міжповерхове перекриття. Внаслідок високої температури від вибуху і горіння 36-річний господар оселі отримав значні опіки тіла. Наразі він знаходиться в опіковому центрі Харкова.

Пожежу було локалізовано о 7:45, ліквідовано о 8:56.

На місці події працюють представники правоохоронних органів. Природа вибуху наразі встановлюється.

Прес-служба Харківської міськради повідомила журналістам з посиланням на інформацію на головного лікаря опікового центру Аслана Цогоєва, що постраждалий чоловік знаходиться в реанімації. “Тотальний опік, стан критичний”, – йдеться в повідомленні.