Через загрозу коронавірусу Слобожанська митниця пішла в онлайн

Фото: odessa-life.od.ua

В зв’язку з карантином, введеним для запобігання поширення коронавірусу COVID-19, Слобожанська митниця Держмитслужби переходить в онлайн-режим роботи.

Про це Харків Times повідомили в прес-службі Слобожанської митниці.

У відомстві запевнили, що всі підрозділи продовжують працювати, однак вводяться певні обмеження.

Зокрема, тимчасово:

– припиняється особистий прийом громадян керівництвом митниці

– обмежується доступ в адміністративну будівлю Слобожанської митниці Держмитслужби, розташовану в м. Харків, вул. Короленка, 16 б

– приймання кореспонденції, принесеної громадянами особисто чи за дорученням, здійснюватиметься лише через спеціальну скриньку, встановлену в адмінбудівлі митниці.

Водночас, спілкування митників та громадян буде продовжено за допомогою електронної пошти: [email protected].

При оформленні листів митники просять дотримуватись тих же вимог, що й при звичайному листуванні. Обирати форму відповіді від митниці електронною поштою, зазначаючи про це у листі, наприклад: «Прошу надати відповідь на електронну пошту …@…».

Як повідомляв Харків Times, з 12 березня по 3 квітня з метою запобігання поширенню коронавірусу в Україні оголосили загальнонаціональний карантин.

На період карантину особистий прийом громадян скасований в ХОДАполіції і Держпродпотребслужбі. Також Рада суддів просить не відвідувати суди, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін. Прокуратура області також відмовилася приймати відвідувачів.

Закрилися на карантин ХТЗ і ТЦ “Барабашово”. Через загрозу коронавірусу «Тепломережі» спілкуються зі споживачами дистанційно.