Закладки метадону та димедролу по Харкову – спійманій наркозакладчиці повідомили про підозру

Фото: actual.today

Харківські слідчі повідомили про підозру жінці, яка робила “закладки” на території міста.

Про це Харків Times повідомили у прес-службі Нацполіції області.

Висновки експертизи підтвердили, що вилучені пакунки містять наркотичні речовини. Всього на рахунку громадянки 18 епізодів злочинної діяльності.

Повідомлення про те, що на території району жінка робить “закладки” наркотиків надійшло до Основ’янського відділу поліції 13 лютого.

Поліцейські виявили 32-річну громадянку, яка мала при собі десять полімерних пакетів з порошкоподібною речовиною та пігулками, ще вісім вона встигла розкласти за різними адресами.

Зі слів порушниці, вказані речовини вона придбала через мережу Інтернет з метою подальшого збуту.

Усього поліцейські вилучили 18 пакетів.

За результатами експертного дослідження, вилучені речовини є наркотичним засобом “метадон” та лікарським засобом “димедрол”.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових рослідувань за ч. 2 ст. 307 (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 3 ст. 321 (незаконне зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу.

Жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, вирішується питання щодо обрання їй міри запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Як повідомляв Харків Times, 10 березня в Холодногірському районі патрульні затримали наркозакладчицю.