Скоробагача госпіталізували з коронавірусом у Києві

Фото: segodnya.ua

Заступник голови Харківської облради Володимир Скоробагач з коронавірусом госпіталізований у київську лікарню.

Про це Харків Times повідомила прес-секретар політика Вікторія Петрухіна.

За її словами, коронавірус у Володимира Скоробагача підтвердили результати тесту, який він відправляв до Німеччини. Це був уже п’ятий тест з діагностики COVID-19. Раніше чотири тести він зробив в Україні, але вони показали негативний результат.

«Наразі Володимир Скоробагач знаходиться в лікарні в Києві. У нього діагностовано пневмонію. Його дружина також перебуває в цій лікарні. Що це за лікарня – інфекційна або якась інша – мені не відомо», – розповіла Вікторія Петрухіна.

Про стан здоров’я чотирьох дітей Вікторії і Володимира Скоробагачів прес-секретар не знає.

«У них четверо дітей, дві старші доньки, які з ними проживають. Але у мене немає інформації про їх здоров’я», – сказала прес-секретар.

Як повідомляв Харків Times, заступник голови облради відправив тест на коронавірус до Німеччини. Після повернення з Європи у Володимира Скоробагача піднялася температура, він самоізолювався.

Перший випадок захворювання на коронавірус COVID-19, виявлений 20 березня у мешканки Харківської області, діагностували у дружини заступника голови Харківської обласної ради Володимира Скоробагача Вікторії.